Belspeelse

De belspeelse zomerwerking start binnen

Update 02/07/2020

Wij zijn nog niet volzet, je kan nog steeds inschrijven voor een topzomer!! 

Vanaf nu laten we ook inschrijvingen toe voor meer dan één week.

!! Opgelet: het volstaat niet om een profiel aan te maken voor je kind, je moet ook voorinschrijvingen aanvragen! We merken dat er heel wat kinderen op het portaal staan die uiteindelijk niet ingeschreven worden. Pas wanneer je bevestigingsmails per dag krijgt/gekregen hebt voor je aanvraag, is je kind officieel ingeschreven! Kijk dit zeker na!

Ben je ingeschreven, vul dan zeker de medische fiche aan!

Lieve groetjes 

Team Belspeelse

 

UPDATE: Zomerwerking 2020

Liefste ouders

Onze inschrijvingen zijn nu open via www.belspeelse.be .

Zo een inschrijvingssysteem vraagt afspraken, voorwaarden en extra uitleg. Wij goten elk van deze dingen voor jullie in een (hopelijk) overzichtelijk documentje. Wij dringen er op aan deze documenten nu al door te nemen.

  • Inschrijvingsprocedure: Wie laten we toe? Wie geven we voorrang? Wat verwachten we na een inschrijving? Annuleren? Wachtlijst? Het antwoord op al deze vragen (en meer) vindt u hier. Dit document leest u best alvorens u een profiel aanmaakt.

  • Afsprakennota: alle afspraken die wij met u willen maken, van inschrijving tot speeldag zelf, staan in dit document toegelicht. Bij inschrijving verwachten we een goedkeuring van dit document.

  • Inschrijvingsstappenplan: we gebruiken een nieuw inschrijvingssysteem, dat kan vragen met zich meebrengen. Hoewel we de site duidelijk en toegankelijk gemaakt hebben, zijn we er van overtuigd dat een beetje extra toelichting over iets technisch zoals een website nooit kwaad kan ๐Ÿ˜‰. Lees dit documentje door om te weten wat alle knoppen betekenen op de inschrijfdag.

Hieronder, en op de facebookpagina zijn alle documenten te raadplegen. Dit is een hele boterham, maar we willen graag duidelijk en uitgebreid communiceren, zodat eventuele toekomstige vragen al een antwoord hebben. Omdat het ook voor ons een hele nieuwe situatie is, kan het zeker zijn dat we hier en daar iets over het hoofd zien. Heeft u vragen, we horen ze (heel) graag! -->  info@belspeelse.be of een berichtje op onze facebookpagina!

Nogmaals bedankt voor uw geduld en flexibiliteit! Wij kijken reikhalzend uit naar de inschrijvingen, maar nog ooooo zo veel meer naar de zomer en de speelpleinweken!! Dat we maar snel veel lachende gezichtjes mogen verwelkomen.

Liefste groetjes
Team Belspeelse
โค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›

https://www.belspeelse.be/Inschrijvingsprocedure-speelpleinzomer
https://www.belspeelse.be/afsprakennota-speelpleinzomer
https://www.belspeelse.be/inschrijvingsstappenplan

Laatste update: 02-07-2020 13:32:19