Wie zijn wij?

Lees hier wat meer over ons ontstaan en de huidige knotsgekke animatorenploeg die een heel jaar bezig is om een zalige droomzomer te maken!

Geschiedenis

De speelpleinwerking is gegroeid uit de vrijwilligerswerking van het jeugdhuis te Belsele (De Galjaar). Wij merkten dat Belsele terug nood had aan een nieuw speelplein. Na enkele constructieve vergaderingen, in samenwerking met VDS en Spons vzw hebben wij het nieuwe speelplein in Belsele opgestart. Omdat we nog zoveel werk te doen hadden in de periode van de opstart, opteerden we  om het eerste jaar door het leven te gaan als "Speelpleinwerking Belsele". Na de eerste succesvolle zomerwerking hadden we wel nood aan een naam die gemakkelijker in de volksmond ligt. Na brainstorms en vergaderingen, kwam "Belspeelse" uit de bus . Een woordspeling tussen Belsele, en speels. 

Wat doen we?

Wij zijn een speelplein. Dit wil zeggen dat wij in de vakantie kinderen  animeren. Op ons speelplein proberen we dit zo speels mogelijk te doen.  De kinderen en hun plezier staan dus centraal, maar de animatoren en hun belangen krijgen zeker ook een plaats. Omdat we een redelijk klein speelplein zijn, kunnen we persoonlijker met de kinderen omgaan. De kinderen krijgen bij ons zeker de aandacht, maar ook de vrijheid die ze nodig hebben.

Speelpleinwerking Belspleelse bestaat nog niet lang en er is nog veel werk aan de winkel. We vragen dan ook alle respect voor de zaken die eventueel fout lopen, maar we vragen vooral om ons te steunen. Zijn er opmerkingen of zaken die je als ouder/kind/animator/andere niet begrijpt of niet goed vindt, geef dan een seintje dan kunnen wij bekijken waar we kunnen verbeteren.

Belspeelse ABC

Animatoren
Beestig
Cool
Daguitstap
Enthousiasme
FKP
Gavertje 4
Hyperactief
Iedereen
JOS
Kaaskip
Lachen
Megafantastisch
Namiddag
Ongeloofelijk
Portaal
Quizen
Rijden met de gocart
Samenhorigheid
Teamwork
Uitdagend
Vakantie
Wondjes verzorgen
Xxx van onze animatoren
Yes, 3 weken werkingsperiode
Zalige zomer

Vele speelse groeten:
De gehele speelpleinploeg